2012. április 16., hétfő

Haul

Most annyira nem hozott lázba ez a Glamour-napozás,össz-vissz 2 olyan üzletbe mentem be ahova
érvényesek voltak a kuponok,de tiszta tömegnyomor volt,úgyhogy onnan üres kézzel távoztam.Egykét helyre azonban még beugrottam.

DM: Glamour 50%os kuponokat ezekre váltottam be Garnier Color Sensation 6.0 sötétszőke hajfesték,Maybelline Illegal Lenght szempillaspirál. Rossmann: Mostanában nagyon rákaptam a pirosítózásra,ezért beszereztem még egyet, ezt fogom használni a hétköznapokra, a Sleek-et pedig inkább a különlegesebb alkalmakra .Régóta szerettem volna rojtos fülbevalót(apum szerint függönybojt:)),végre rábukkantam.Annyira tetszik és a színe is tökéletes.:)Catrice 050 Apricot Smoothie
Könyvesboltba is betévedtem,az Éhezők viadalát szerettem volna megvenni,de megint nem jártam sikerrel,nagyon kapós lett.Helyette ez a különleges könyv landolt a kosaramban. Egy rejtélyes sziget.
Egy elhagyott árvaház.
Egy különös fényképekből álló gyűjtemény.

Ez vár felfedezésre a "Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei" című felejthetetlen regényben, amely a fantázia és a fotográfia elegyéből kever izgalmas olvasmányt. Történetünk kezdetén rettenetes családi tragédia indítja útnak a tizenhat esztendős Jacobot egy távoli, Wales partjai közelében lévő szigetre, ahol felfedezi Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekek számára alapított otthonának omladozó romjait. Ahogy Jacob végigjárja az elhagyott hálótermeket és folyosókat, rájön, hogy Vándorsólyom kisasszony gondozottjai nem csak különlegesek voltak, de talán veszélyesek is. Lehet, hogy nem véletlenül száműzték őket egy kietlen szigetre. És valamiképp -lett légyen ez bármilyen valószínűtlen- talán még mindig élnek.
Ez a nyugtalanító, réges-régi fényképekkel illusztrált regény élvezetes olvasmány felnőtteknek, tiniknek és bárkinek, aki élvezi a hátborzongató kalandokat.

4 megjegyzés:

  1. A szempillaspirálra nagyon kíváncsi vagyok, olvastam róla jót is, rosszat is. A "függönybojt" tök szuper, az arcpírnak pedig annyira szépséges színe van! :) A könyv pedig ott sorakozik az olvasásra váró listámon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szempillaspirálról nincs valami jó véleményem,viszont az arcpír nagyon jó!:)

      Törlés
  2. A spirál szerintem sem a legszuperebb, én is mindig beleszaladok hasonló vételekbe, már van vagy 8 spirálom amit nem használok, de kidobni meg mégsem dobom, mert az milyen már :) a könyv nagyon izginek tűnik, még nem olvastam soha ilyen jellegű olvasmányt, max krimit, de biztos jó lehet ez is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így vagyok,hogy nincs szívem kidobni:))Nagyon érdekes könyv,most kezd igazán beindulni a történet,nehezen tudom letenni:)

      Törlés