2012. március 23., péntek

Végre

Tegnap ismét becéloztam a Rossmannt és sikerrel jártam.Végre kint voltak az új Essence cuccok.Úgy meglepődtem,hogy hirtelen nem is tudtam miket néztem ki.Ugye a bőség zavara...:)
Ezek mellett még más dolgokat is sikerült beszereznem.Végül is ezek az Essence dolgok jöttek haza velem.

Szemhéjpúder ecset és a Marble Mania kollekcióból ez a kis készlet. (Itthon vettem észre a termékes füzetkébe,hogy ilyesmi készlet bekerült az állandó kínálatba,most már mindegy meg van ez) Ezekre a lakkokra esett a választásom: 91 glamorous life,Nude Glam 06-hazelnut cream pie,03 cookies&cream és várva várt pelyhes lakk.Nagyon imádom,magasan veri a Moyra félét nálam!

Az utóbbi időben annyi lakkot össze vettem,hogy körömlakk stoppot fogadtam meg szeptemberig,hát kíváncsi leszek,mennyire sikerül majd betartanom:)

91 glamorous life,nagyon szépen csillog,viszont a kép nem adja vissza rendesen a színét(próbáltam de nem sikerült ennél jobb képet összehoznom róla:( ),élőben azért sötétebb.Nem vagyok valami nagy gyűrűs de ez annyira megtetszett,olyan szép színes :) Akartam tavaszra egy jó nagy táskát.Konkrét elképzelésem nem volt,úgyhogy csak nézelődtem, és belenotlottam ebbe a masnis szépségbe.Szerelem első látásra...Nagyon nagy,lehet bele pakolni rendesen,hosszabb-rövidebb füllel is rendelkezik és nem utolsó sorban masnis:))) Ki ugrottam a Kik-be is, ugyanis Nórinál láttam ezt a tök cuki kis dobozkát amit szemügyre akartam venni,meg amúgy is szükségem volt tárolókra.

A felső rózsásat neveztem ki az "Emlékes doboznak".Szeretek minden kis apróságot,legyen az mozijegy,belépő,karszalag stb. megőrizni,ebben ellesznek az idők végezetéig:)

A nagy masnisba került a lakkjaim egy része ,amik az utóbbi időben egy cipősdobozban sorakoztak.

Közelgő Húsvétra vettem ezt a 12db-os tojás szettet a "Toji fámra":) Kellemes Hétvégét Mindenkinek!:)

10 megjegyzés:

  1. A gyűrűt hol vetted? annyira szép *-*

    VálaszTörlés
  2. én a pelyheskét szerettem volna megvenni de nem volt :(

    VálaszTörlés
  3. A táska nagyon cuki, és én is a pelyhes lakkot szerettem volna megvenni ,de még mindig nem találtam sehol.:( Most találtam rá a blogodra,nagyon tetszik,feliratkoztam.:)
    Üdv.aloebeautyblog.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Előbb-utóbb csak elér mindenhova az a fránya lakk:))Köszönöm,örülök,hogy tetszik!:))

      Törlés
  4. jaj de tetszik minden :) a táska álomszép! :) és a dobozok is cukik ;)

    VálaszTörlés