2012. március 9., péntek

Az első...:)

A beauty blogoknak köszönhetően új mérföldkőhöz érkeztem,megvásároltam életem első pirosítóját!:))) Amíg nem olvastam ezt a rengeteg sminkes blogot,nálam a sminkelés kimerült a szempillaspirál-szájfény duónál,szemcerkát nagy ritkán,alapozót szinte sosem használtam( nem mintha most többet használnám,valahogy nem szeretem és a bőröm sem :)) szemfestéket is csak akkor "kentem"fel ha buliba mentünk.De változnak az idők...:)) Már egy jó ideje szerettem volna pirosítót,a drogériákat lejártam,de valahogy sosem találtam rá az igazira.Múltkoriban egy bloggerinánál láttam meg "na ez,ami nekem kell" pirosítót,utána is néztem,csupa jót olvastam róla, úgyhogy azonnal fel is mentem a Make Up Plaza oldalára,de sajnos nem volt készleten...Hét elején jött a hírlevél,hogy újra van raktáron,hát nem is haboztam azonnal lecsaptam rá,és már meg is érkezett épségben!Tökéletes Nőnapi ajándék magamnak!:))
Amiről pedig szó van nem más mint a Sleek Rose Gold 926 pirosítója. Ebben a kis dobozkában érkezett,persze jól bebugyolálva bubisfóliába.
Picit meglepődtem,hogy milyen kicsike:)) A képek alapján sokkal nagyobbnak gondoltam.Raktam mellé egy gyufás dobozt összehasonlításképpen.
Gyönyörű barackos-arany színe van.
Kinti természetes fénynél,olyan szépen csillog:)
Benti fényviszonyoknál

Ti milyen pirosítót használtok?

16 megjegyzés:

  1. Gyönyörű szín, jól választottál! A mérete ne tévesszen meg, nagyon sokáig elég lesz. Én most a Coastal Scents 10 színű arcpír palettáját használom a legtöbbet, szintén Make Up Plaza rendelés volt. Nagyon szeretem, a színei csodásak, tartósak, sminkelésnél lehet válogatni, melyik is legyen :) És igenis tessék arcpírt használni! :D Ez ad keretet a arcodnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnéztem azt a Coastal palettát,nagyon megtetszett,lehet egyszer beruházok rá:)Igen,használni fogok mostantól mindig,nagyon megszerettem!:))

      Törlés
  2. áá ezt már annyiszor néztem, gyönyörű színe van, jó választás volt:))és igen, tényleg szép keretet ad, üde lesz tőle az arc:))

    VálaszTörlés
  3. Szia! Köszönöm a gratulációt és a hozzászólást, láttam már régen, hogy követsz, de nem adta be eddig a bloglistádat így nem találtalak meg, de most igen és örülök, mert tetszik amit látok :) jövök máskor is ;)

    VálaszTörlés
  4. ez nálam is nagyon aktuális, egy pirosítógyöngyös avonos csodát szemeltem ki:)

    VálaszTörlés
  5. A következő áldozatom ő lesz, már régóta kerülgetjük egymást. :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó színe van és guszta a csomagolás :-) Én imádom a pirosítókat, néhány éve fedeztem fel őket és azóta kedvencek. A szemre való sminkeket úgysem szeretem annyira, mert érzékeny a szemem.

    VálaszTörlés
  7. Nekem a Sleek Peach a kedvencem. A Rose Gold is gyönyörű, de a barack az valami csodás! A Rose Gold szerintem azért tetszik mindenkinek és az az etalon, mert a Nars Orgazm kvázi ugyan olyanja, ami persze szintén káprázatos.

    VálaszTörlés