2009. október 27., kedd

Csokoládés halmok

Egyszerű,gyors és finom!!!:) Hozzávalók: 180g fehér csokoládé 100g keksz 100g makadámia dió (ezt nem tudtam beszerezni ezért kesudiót és mogyorót tettem bele) 180g étcsokoládé (jobb ha több,mert nem lett elég) Készítése: 1.Fehér csokit apró darabokra törjük és vízfürdőben megolvasztjuk! 2.Kekszet kisebb nagyobb darabokra törjük,hozzátesszük a diót és a mogyorót,majd az olvasztott fehér csokiba keverjük! 3.Tálcát sütőpapírral bélelünk és erre 1púpozott kanállal halmokat teszünk a keverékből. 4.Hűtőszekrénybe tesszük hogy megszilárduljon. 5.Az étcsokoládét megolvasztjuk,a csokis-diós darabokat a csokoládé masszába mártjuk,felesleget lecsepegtetjük!Ha kész a kis halmokat vissza tesszük a hűtőbe hogy megszilárduljanak! Pár kép a készítéséről:) Végeredmény:)És végezetül pedíg háttér csere,közeledő Halloween alkalmából!:)

1 megjegyzés:

  1. Hmm, de jól néz ki! Biztos finom is! Tuti kipróbálom, köszi a receptet!:))

    VálaszTörlés