2011. március 11., péntek
Pestós pálmalevél
Hozzávalók:
leveles tészta
piros vagy zöld pesto
1tojássárgája
bazsalikom vagy oregánó
reszelt sajt
A tésztát kinyújtjuk,a pestót egyenletesen rákenjük,megszórjuk kevés oregánóval vagy bazsalikommal.A két végét a közepe felé szorosan feltekerjük,a tésztát frissen tartó fóliába tesszük és kb.20percre hűtőbe tesszük.Amikor megkeményedik kivesszük a hűtőből,kicsomagoljuk és minden oldalát megkenjük a felvert tojással,és kb. 1cm vastag szeletekre vágjuk.A szeleteket vajazott tepsiba tesszük.Előmelegített sütőben(200fok) 10-15perc alatt ropogósra sütjük.Kivesszük a sütőből és azonnal megszórjuk a reszelt sajttal,és már fogyasztható is. :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Yummy, éhes lettem!:D
VálaszTörlésÚÚÚ tuti finom *.* meg kell majd csinálnom :D
VálaszTörlés